Allmän pepp om livet

Bloggen kommer göras om!

Hej! Kommer faktiskt göra om den här bloggen en hel del i höst. Kommer ändra lite riktning också. Och var inte rädda- allt med hästar/träning och sånt kommer vara kvar. Kommer nog börja skriva lite mer om annat också. Men tanken är att ni ska kunna välja att om ni BARA vill läsa om hästar ska ni kunna välja bort det andra, vill ni absolut INTE läsa om hästar så kan ni välja bort inläggen med hästar mm. Behöver bara träffa Marielle som är min webbdesigner och se hur vi kan lösa det rent tekniskt.

Sen får vi se, det blir en hel del nya förändringar men det kommer ni märka. Nu är jag i Skåne och försöker vila upp mig några dagar innan allt kör igång igen. När jag kommer hem blir det det KAOS med stora bokstäver! Star Rider ska lanseras och vi kommer jobba dygnet runt med det. Vi ska flytta tillbaka till mitt gamla hus och flytta allting inkl alla djur…. Ja- vi väntar med att köpa i Sthlm tills vi hittar det perfekta stället. Dumt att köpa något man egentligen inte vill ha…som vi egentligen inte har råd med heller just nu….

Ja, sen är det andra saker, alla samarbeten och jobb drar igång i höst. Det är väldigt mkt nytt som ska presenteras och som ska sammanställas. Många avtal ska skrivas, allt ska slutföras och mkt ska följas upp. Bara att plåta allt för Star Rider kommer ta sin lilla tid…

Jag ska försöka tidsinställa lite imorgon för då ska det ändå regna. Annars blir det lite sisådär med uppdateringen nu när jag äntligen försöker få lite semester. Med semester för mig = kanske blogga lite MINDRE bara. Jobbar rätt hårt med Star Rider och jag måste prioritera.

Vi hörs, hoppas ni kommer gilla idén med nya bloggen ♥

_DSC8514

Translate »