Allmän pepp om livet

Vi flyttar hem igen!

Hej. Nu har jag varit i Norrköping och Linköping i snart två år. Och under hela den tiden så har jag aldrig känt mig riktigt bekväm eller trygg. Där man bo ska man kunna känna sig trygg, och det har varit rätt jobbigt. Men, sedan så bestämde sig jag och Andreas på att bli sambos. Vi har nu bott på hästgården utanför Linköping i snart 6 månader. Och som jag skrivit innan så var planen att hyra den i 6 månader innan köp.

Efter 6 månader så har vi insett att det inte är där vi ska bo. Hade man kunnat ta hela gården och flytta till Sthlm så hade jag inte tvekat en sekund. Gården är helt underbar! Men ju närmare vi kommit köp desto mer kalla fötter har vi fått. Nu känner vi att det är i Stockholm som vi ska bo.

Andreas har hela sin släkt där. Jag har hela min släkt där. Mamma och pappa har hus i Norrköping med lägenhet i Sthlm och jobbar där ofta. Sen har jag alla syskon plus syskonbarn som jag vill träffa oftare, i Sthlm. Så så blir det! Det jobbigaste just nu är faktiskt att lämna världens bästa medryttare Clara kvar i Linköping, haha. Hon är en pärla och jag vill ha kvar henne! men, vi ska fortsätta samarbeta lite även i framtiden.

Viweka som jobbar hos mig nu ser bara möjligheter, så hon kommer jobba kvar. Några av mina bästa vänner kommer kanske flytta med. De har bara väntat på chansen, en liten spark i röven att flytta. Och nu kommer den! Så läget kan inte bli bättre! Har många vänner som jag dock kommer sakna. Har blivit jättebra vän med Sara som bor nära, det kommer bli riktigt tufft. Bor även granne med Björn och vi spontanträffas ju ibland, tråkigt att lämna det. Har en del andra vänner som jag kommer sakna massor. Orkar inte skriva massor av namn, de som är mina vänner vet vilka dom är…

Nu återstår bara den stora frågan: VAR SKA VI BO????? Av alla hus som är ute just nu och inför kommande så är det inget som lockar oss…skaplig panik… men men, allt löser sig! Men vi ska se vad vi har råd med också, bara för att man nämner ordet Stockholm så ökas ju husen med några miljoner…suck. Men vi får se.

Nu ska jag fortsätta mitt husletande, ska gå in på Hemnet och Blocket. Det var ju trots allt 10 minuter sedan jag kollade…haha. Kanske det dykt upp nått? *not*… Puss o kram

Translate »