Allmänt

Bambo hälsar!

Jag vill bara skriva och säga att Bambo mår jättebra! Och Dario också! Han lever livet och jag ska skriva om Darios äventyr i ett eget inlägg. Många sålda hästar nu att hålla reda på, haha… Bambo står hos Jannika Färnström som är jätteduktig och sjukt grym tjej. En riktig fighter! Turerna om Bambo går fram och tillbaka, det var en riktigt stor ryttare som ville köpa Bambo men han får inte sin nuvarande häst såld. Med den rider han grand prix och nationshoppningar och Bambo skulle vara hans nya stjärna…. helt galet.

Fattar ni vilken potential det finns i Bambo? Jag har alltid vetat, jag har alltid sagt att Bambo är exakt likadan som den svarta hästen i OS, ni vet den som tjejen red i finalen…? Är så dålig på namn, haha. Jag tror fan Bambo, med mkt träning, hade fixat ett OS…. helt ärligt… Han har sån gaaaalen potential den hästen! Och riktigt grymt att få det bekräftat av en känd storryttare 🙂 Nu håller vi tummarna för hur det blir med Bambo 

  

Translate »