Allmän pepp om livet

Lördag 4 Juli 2015

Hej och hå! Idag tar vi nya tag okej? Jag får tidsinställa lite konstigt på bloggen eftersom jag vänt på dygnet lite… Men som jag skrev igår, om ni vaknar upp idag och bara känner NEEEEEJJJJ…då tänker vi om! Ta ett djupt andetag, blunda och tänk på tre bra saker. Det hjälper jag lovar. Sen ska du le. Det frigör endorfiner. Jag lovar, det blir bättre!

Häromdagen när jag hade en läsare här för att jag uppfyllde hennes lilla ”dröm” och komma och träna…den dagen hade jag migrän och trodde jag skulle dö. Mitt huvud höll på att sprängas av huvudvärk, jag var uttorkad, kunde knappt äta, såg inget, hörde inget, hade ingen balans typ…De hade kört flera timmar, och jag kunde verkligen inte boka av trots att jag knappt kunde gå. Men…då var det bara positiva tankar som fick hjälpa mig. Jag klarade det och vi hade jättekul. De gav mig energi och framförallt: DET GICK!!!

Så det går, kunde jag anstränga mig psykiskt och tänka om i den situationen så kan ni också. Jag vet att det suger nu när alla har semester och så ska man iväg och jobba, det är varmt och man är skittrött…. men… fånga dagen ändå! Om man vaknar på fel sida eller mår skit: Det går att ändra om tankarna och det är absolut inte för sent än!

Några bilder, det kommer inlägg med text, bild och film från den här dagen såklart 🙂

            

Translate »