Allmän pepp om livet

Fredag 3 Juli 2015

 Hej…åh vad tiden går fort alltså. Speciellt när man legat i en rejäl flerdags-migränattack 🙁 Det är bara SÅ varmt ute, jag klarar knappt vara ute på dagarna alltså…och inte hästarna heller. Nu är det nästan grymt att ha hästarna ute tycker jag. De blir ihjälbitna och den värmen som är nu är inte trevlig nånstans. SMHI har ju gått ut med varning på värmen som kommer och är just nu…Jag tar faktiskt in hästarna på förmiddagen och så får de gå ut på kvällen och vara ute hela natten när det svalnat till.

Chappe har vrickat sig lite i hagen, bara en liten vrickning men det har han kunnat vila bort. Igår reds han och var stel men inte alls halt. Min equieterapeut måste komma hit snart för han ser lite stel ut i korset och så. Det är alltid bra att låta henne checka upp mina hästar så jag vet vad jag kan jobba på.

Nu kan jag säga att det är FÖRSTA gången i mitt liv som jag längtar efter semester. Ska bomba tidsinställda inlägg så att ni får något att läsa här, men jag ska inte öppna datorn! Vet att jag inte kommer kunna hålla det, men men… Kommer säkert dra lite mobilbloggning också, men jag behöver verkligen semester! Har inte haft det på flera flera år. Har alltid varit tvungen att gå upp på rummet, ladda över bilder, beskära och förminska bilder, ladda upp med segt internet och skriva ett inlägg…. typ 3 ggr om dagen. Man lever lite i ständig stress. Tänk att alltid behöva komma på något att blogga om…. hjärnan jobbar konstant…

Så det ska bli skönt! Samla lite energi inför flytt och ridning <3 Vi ska ner till Falsterbo en sväng och sen blir det Simrishamn för hela slanten 😉

Känner ni igen detta, haha:

Translate »