Allmän pepp om livet

Svansslingan får ett nytt lyft!

Jag har ju en hel del svansslingor kvar…Det är ju kanske lite töntigt för oss ”vuxna”att använda dom på våra hästar, men det är ju lite roligt! Nu är det ju inne med flätor av alla slag och att fläta in olika saker i flätorna. Så jag testade att göra en inbakad fläta med svansslingorna i- och det blev ju skithäftigt! Jag kommer även använda hårslingorna på mig själv, tänk vad snyggt att fläta in GRÅTT hår i flätan? Grått är ju superhett nu… Kolla in Angelica Blick i hennes gråa hår…alltså mjau!

Så vill ni inte inte fläta in färgerna i er häst svans eller man, så kan ni köpa svansslingorna till er själva! Det är ju även en rolig present till alla som har häst! De finns inte till försäljning just nu, förutom på Ullared… Jag vet att vanliga slingor i butik kostar en del. Och jag har aldrig hittat smala långa slingor att fläta in i mitt hår… så ni får vänta liiiiite till så kan ni handla dom sen på Star Riders hemsida när den lanseras!

e7

e1 e2 e3 e5

Translate »