Okategoriserade

Måndag och det går inte bra nu…

 Hej ❤️ Nu dessa dagar ska jag berätta vad som händer med alla hästar. Sanno är åter igen till salu. Jag har hamnat i världens konstigaste situation…ni MÅSTE  hjälpa mig vad jag ska göra…

Champis är svullen. Och det är bra för då är det ju en vrickning eller nått. Och det kommer gå över. Igår gjorde jag en sjukhage så han kan vara ute, men han får stå inne nu på natten. Har lindat hans bakben nu också. Idag ska han ut på volten så ska jag se om det är bättre eller sämre…

Igår överraskade jag och Andreas familj Andreas. De har aldrig varit här så vi kom överens om att de skulle komma hit och hälsa på…utan att vi sa till Andreas…så jag fick locka ner honom i stallet och så smög Sanna, Maja och Jessica plus deras vän Hanna in genom altandörren och satt i köket när vi kom tillbaka 😂 Så himla kul! Det var jättemysigt att träffa hans underbara familj, längtar till att träffa dom mer ❤️

Vi berättade även en sak för dom som jag kommer berätta för er också den här veckan. Kommer nog komma lite som en chock för många… 😬

 

Translate »