Allmän pepp om livet

Hur tävlar man i fälttävlan?

Ja, dressyr, hoppning och terräng det förstår jag…men jag vill veta allt!! För det där är verkligen bara det jag vet! Jag är lite emot fälttävlan på högre nivå för jag tycker skaderisken är så himla stor med alla stora fasta hinder…förstår verkligen inte varför de måste vara fasta…ah jag är väl naiv, men jag tycker det är för läskigt och onödigt för hästen… men det kanske bara är jag!?

Men… i små klasser så är det väl jättelåga terränghinder och inga fasta stora hinder? Jag skulle vilja veta vad det är för klasser i fälttävlan? Vad är den lägsta klassen för stor häst te x? Hur är det uppdelat? Som i hoppning med LC, LB och LA…? Hur ser en tävling ut? Är allt på en och samma dag? Hur räknas poängen i varje gren? Går man banan i terrängen eller hur vet man hur man ska rida? (haha)….

Berätta gärna allt för mig! Är det många fälttävlans-tävlingar i Sverige? Anmäler man sig på TDB? Måste man vara medlem i nån fälttävlansklubb för att få tävla? Ja, ni hör ju… jag kan ingenting om fälttävlan. Men det vore väldigt väldigt kul att veta mer. Sanno är sugen, han sa det igår… 😉

Finns det några som tävlar Fälttävlan här? Eller några fälttävlans-proffs? Berätta ALLT ♥

Brrr detta är mardrömmen…bara ett stort hål i marken…

terranghinder1

Translate »