Okategoriserade

Hur tror ni de tänker?

Jag har funderat på en sak. Hästar är ju väldigt smarta på ett sätt och väldigt osmarta på ett sätt. Vad jag har fått lära mig så har dom ingen tidsuppfattning… Te x om jag är på semester och kommer tillbaka så vet dom inte att jag varit borta i en dag eller vecka..? Stämmer det?

Men nu till min fråga. Corvara var ju jättekär i Bambo. Nu är hon lika kär i Sanno dock så det är skönt. För när Bambo åkte så mådde jag fruktansvärt dåligt över att separera på dom. 💔 För tänk om dom tänker som oss människor… Att vara olyckligt kär är ju det värsta som finns… Tänk om Corvara och Bambo gått omkring och varit ledsna sedan de skiljdes åt… Åh mitt mamma-hjärta gör jätteont bara av tanken 😫

Nu vill jag veta… Vet ni- eller tror ni att hästar kan sakna andra hästar? Eller är det samma sak som med tiden, att när det kommer en ny häst så vet dom inte om att de gillade en annan häst. Oh, så svårt att förklara men ni förstår nog…

Får världens panik när jag tänker på att någon av mina hästar kan vara olyckliga för att de kanske tänker på någon som de saknar😱 Många kommer säkert skratta nu, men jag är så nyfiken,., ingen kan säkert svara och veta säkert, hur ska vi veta på riktigt? Men vad tror ni? 

      

Translate »