Allmän pepp om livet

Lördag 6 Juni 2015

Hej! Hoppas allt är bra med alla er? Själv är det bra, jag är utvilad. Mina hästar också, alla har fått en liten välförtjänt vila ett tag, till och med Sanno. Nu har det varit jobb dygnet runt med Star Rider och hästarna har fått gå ute dygnet runt så dom har nog haft det väldigt trevligt och bra 🙂

Idag har jag en till provridning på Sanno. Det kanske inte är det smartaste att låta han vila innan en provridning, men va fan. Han är världens bästa och snällaste och det ska han även vara när han vilat. Lika bra dom får se hur han är när han har vilat, är pigg och glad. Vi får hoppas det går bra 🙂 Så får vi se var han hamnar

Sen idag ska jag försöka beställa tapeter till stallet. Jag ska ha en fototapet på dörren till sadelkammaren på Corvara 😀 Kommer bli oerhört fint. Det är så himla mycket som ska fixas, men vi tar det väldigt lugnt innan allting är klart med papper mm på gården.

Ska även rida Corvara idag. Har även bestämt oss för att köra in Doris. Någon av er som vet var man kan köpa utrustning till världens minsta shettis? Tänk vad gulligt när Andreas kan följa med och köra ut med Doris medans jag rider, alltså åh- drömmen!

Nu ska jag se o den där filmen på youtube som jag försökte lägga upp häromdagen fungerar. Och som ni ser på bilderna så köpte jag eksemtäcken i förrgår. Det är inte för att dom har eksem utan det är för alla knott. Flugtäcken täcker ju inte i närheten av så mkt som eksemtäckena och knott-asen kommer in överallt och bildar stora sår. Ush jag HATAR dom. Det var sjukt svårt att få på eksemtäckena bara. Det är ju typ en onepiece, och hästarna gillade inte när man ska dra på dom ett tight täcke över huvudet. Men jag lyckades tillslut!

e1 e2 e3  e5 e6

e4

Ett svar till “Lördag 6 Juni 2015

Kommentarer avstängds.
Translate »