Allmän pepp om livet

FILM- Hoppning Sanno

Hej! Här kommer filmen från när jag hoppade Sanno förra veckan. I love him! Och det här klippet skapade KAOS på instagram. Jag har skrivit ett inlägg om det, men jag måste in och rensa upp det inlägget lite för jag var för arg när jag skrev det. Fick typ 200 kommentarer och det blev krig. Det börjar med att några idioter hoppar på mig elakt och säger att jag rycker Sanno i munnen mm (vilket jag absolut INTE gör). Allt för att provocera, vara elak eller av ren okunskap (och idioti för om man inte vet så skriver man inte så).

Sedan så börjar mina läsare kommentera emot dom, men på ett moget och bra sätt- vilket jag uppskattar enormt mycket då jag inte gillar att svara och försvara mig själv. Jag blir bara arg och provocerad när det gäller något om mina hästar och när de skriver elaka saker. Men den här gången fick jag ryta till och det gör jag vanligtvis inte. Men det blev för mycket. Annars som sagt så brukar mina läsare ”försvara” mig på ett moget och bra sätt. Men den här gången så började mina läsare gå på och kommentera deras ridning (de har väl gått in på deras instagram) och skriva elakt om dom och deras ridning. Och så är karusellen igång.

Herregud vilket kaos, vilken soppa! Men som sagt, ett långt inlägget om detta kommer. Nån gång. Jag accepterar varken påhopp mot mig och inte heller mot mina ”haters”. Ingen ska behöva få hat. Hat föder hat.

Här är iallafall filmen. Sanno är ju väldigt väldigt ”på”. Fick sms igår av Linn där hon skrev att hon hade träningsvärk i hela kroppen. Han är svårare än vad man tror på ett sätt. Men han är ett muskelpaket och väldigt framåt, han drar aldrig iväg men han är het och har mycket nerv. Så man får jobba som satan i gatan. Det kanske ser väldigt enkelt ut men det är det INTE, haha.

Sanno i mitt hjärta ♥

Translate »