Allmän pepp om livet

FILM- Markarbete Corvara

Hej! Det börjar ÄNTLIGEN släppa lite med Corvara nu. Eller jag vet inte, hon har bara varit RIKTIGT fin de 4 senaste gångerna nu. Jag har ett nytt tänk med henne. Jag ska förklara det senare- jag tror väldigt mycket på det upplägget med C, och nu har jag testat mig fram så att jag kan säga att jag tror på det.

Här är för någon vecka sedan när jag red typ 21.00 på kvällen. Så mysigt att det är så ljust och att man kan rida så sent 🙂 Jag testade vanligt tränsbett för första gången på några veckor, rider ju alltid med bettlöst annars. Men har kommit fram till att jag enbart ska rida med bettlöst när jag hoppar. Hade en graman då hon hade vilat i två dagar, men jag behöver bara ha gramanen som stöd om hon skulle slänga med huvudet. Som ni ser hänger den mest där. En graman ska bara vara en hjälp- den ska INTE trycka ner en häst.

Corvara har ju Cornet Obolensky och hela den släkten och dom är kända för att slänga väldigt mycket med huvudet. Och eftersom hon hade vilat så var jag rädd att hon skulle ge mig näsblod, haha. Men allt bara släppte- hon var superfin, jag kunde böja henne och få kroppen böja sig med hjälp av innerbenet och det brukar damen annars inte gilla.

Jag avskyr att lägga på musik i ett klipp (LIIIIINNN haha) för jag tycker det är kul att höra hur det låter, om man pratar med hästen mm. Men vi har ju högtalare på utebanan och tydligen var det en låt på som inte Youtube godkände för upphovsrätten. Så det var att lägga på en låt eller knäpptyst… tog en sommarlåt istället eftersom det är så underbart att rida på sommarkvällarna! Och jag vet inte varför filmen hackar och går sönder här och där? Riktigt trist. Det här är iallafall ett helt oklippt klipp på 5 minuter.

Ps. Om ni vill följa mig på youtube så gör ni det här —> https://www.youtube.com/user/tyras11. Det kommer upp en hel del filmer på mitt youtube-konto före bloggen.

Translate »