Allmänt

Vår kvällsmys-tradition

Åh dagarna går så fort! Fast jag somnade ju 05.00 imorse så jag sov ju bort halva dagen :S Vaknade vid halv 12. Som jag skrev så fick hästarna gå ute hela dygnet inatt. Jag fick en kommentar ”Hur vågar du skriva det när det finns så många idioter där ute?” Det tycker jag var så himla taskigt! Jag har knappt kunna sova inatt pga den kommentaren! Jag menar, vill någon skada en häst så gör dom det ändå. Det är ju oftast öppet i stall mm. Det är bara så vidrigt, jag finner inga ord för hur man kan ge sig på ett djur.

Dock så vet jag att Corvara skulle sparka ihjäl någon som gick i närheten av henne och hennes boos, så det är lite skönt. Men jag tycker inte ens jag ska behöva tänka på det. Ville bara framföra att det var onödigt av dig som skrev det även om du ville väl.

Men, hästarna klarade sig galant ute inatt som sagt! De betade nästan hela natten och gick och myste. Idag har de ridits. MEN, när jag skulle kvällsfodra och ta på dom regntäcken (jag lät dom gå nakna hela dagen då det var så varmt men ville sätta på ett fodrat regntäcke om det regnar inatt eller bli kallt)….då såg jag att det satt typ en miljon knott vid hästarnas bog, under magen mm. Höll på att SPY! Sprang direkt fram och kliade bort alla och jag blev helt blodig. Alltså jag HATAR DOM!

Och här hjälper inga sprayer eller någonting. Och dom små jävlarna kommer säkert igenom ett flugtäcke för de är fruktansvärt små. Har ni några tips mot dom? Jag tog iallafall in hästarna, jag kan bara inte ha dom ute med vetskapen om att det sitter 350 knott och suger på dom…brrrr….

Ah vi har iallafall kvällmyst lite i paddocken. Det är vår tradition. Nu är det ju så ljust, det blir seriöst inte mörkare förens 11 på kvällen här. Och så sätter vi på lite musik vid utebanan och pysslar och myser. Ikväll har Andreas jobbat på gården och jag har tapetserat två byråer som jag målade häromdagen. Ska visa er såklart! Det är iallafall VÄLDIGT mysigt här. Dock skjutsade jag nyss Andreas till tåget. Han jobbar ju som elitsoldat och måste till Försvaret i Sthlm. Det SUGER, jag saknar honom redan och har haft en klump i magen hela dagen för att han ska åka 🙁 Ush. Men men, jag vet att hon nån gång kommer bo hemma på heltid ♥

Mysigt va? Visst är dom söta : ) ?

                           

Translate »