Allmän pepp om livet

Upcoming Star Rider tävlingstopp

Här får ni se en sneak peak på Star Rider Go Sweden kollektion! Den gör sig inte lika fint på bild eftersom man inte ser hur mycket den blingar IRL. Den är HELT underbar vill jag lova. Alla som sett den, inkl mig själv, säger att det är den snyggaste de sett! Det är väldigt kul att höra! Dock håller jag på att byta till ett annat tyg då den är lite för transparent nu. Viktigt att allt är perfekt!

Saker som jag har kvar att göra innan lansering:

* Nästa tisdag möte med Marielle som kodar SR:s hemsida. Jag har valt ut exakt så som jag vill ha. Nu ska vi lära oss systemet och sedan ska alla bilder och produkter upp på sidan.

* Bestämma alla färger helt exakt på kläderna. Ska även bestämma antal samt strl på allt som ska beställas.

* Vi ska skriva avtal med Schenker. De hade bäst priser och bäst villkor.

* Vi ska välja inlösenavtal till hemsidan (så man kan betala med kort).

* Allt ska fotas. Detaljer till produktsidorna samt look book.

* Alla beställningar ska göras och fakturorna ska betalas.

* Tvättråd på alla kläder ska vara bra, även alla etiketter och tags ska vara med och vara snygga!

* Emballage och påsar ska beställas!

* ALLA plagg måste skissas upp i exakta färger så att fabrikerna inte missförstår texterna när jag gör den stora ordern. Det gäller att vara så sjuuuukt tydlig så det inte blir fel.

* Jag ska bestämma de slutgiltiga fabrikerna som jag vill jobba med!

* Sist men inte minst så måste jag ”Kill my darlings”. Jag har inte helt bestämt mig för exakt vad som ska lanserar nu i första kollektionen. Tyvärr blev den ju 2 månader försenad eftersom vi valde att göra en stor satsning och åka till Kina. Men det är bättre att göra allt ordentligt från början. Jag kan inte släppa allt på en och samma gång, det har jag inte råd med. Utan mycket av alla samples får lanseras i vår 2016 istället. Det är viktigt, jag måste ha en röd tråd i kollektionen och lista ut vad som säljer bäst nu och i höst och vår.

* Gå igenom min budget och jämföra den med allt som har kostat tills nu och vad jag har kvar att beställa för. Jag har säkert lagt över 30 000 kr på bara samples, och över 50.000 kr på Kina-resan…så allt drar iväg så mycket mer än vad man tror. Eftersom det ”bara” är en webbutik så tror man inte att det är varken så mycket jobb eller kostnader. Men när man gör en sån här stor satsning så kostar det därefter. Så det gäller att vrida och vända på varenda krona. Jämföra fabriker, leveranser till kunder i Sverige, emballage mm- ja allt ska jämföras. Jag hoppas på att kunna lansera minst 15 produkter i den första kollektionen <3 Sen fylls det på produkter på sidan hela tiden fram tills nästa kollektion som jag hoppas på att dubbla : ) Kolla in filmen, visst är det vackert? *Smiley med hjärtan som ögon*

Ett svar till “Upcoming Star Rider tävlingstopp

Kommentarer avstängds.
Translate »