Allmän pepp om livet

Fredag 29 Maj 2015

Hej! Alltså M Y G O D vilken jäkla kväll vi hade igår! ALLA hästar rymde och sprang ut på världens största äng en bit från gården… vi gick omkring och var helt dyngsura, men det blev värre…för till slut sprang de ut på stora asfaltsvägen med massor av bilar. Jag höll på att dö av stress! De sprang ut på vägen och sedan var det en bil som stoppade dom så de sprang in på en gård där. Så ett STORT TACK till er på Kullagården och massor av grannar som engagerade sig och hjälpte till. Jag fångade upp dom där och så fick vi låna transport hem för att köra hem dom. Tusen miljoner tack ♥

Hade puls hela natten, kunde verkligen inte somna. Piuuh! Det verkar ha gott bra men Sanno lindade jag för säkerhetens skull. De hade ju skitkul, men satan vad stressad och rädd jag blev!

Idag är en lugn dag. Hela veckan är lugn. Med lugn menar jag = inga stora möten inplanerade så att jag kan vara hemma och jobba på gården. Har väldigt mycket med Star Rider nu innan den stora beställningen. Vi har kvalitetssäkrat mycket nu och jag är väldigt nöjd med de designer jag gjort. Otroligt spännande att få lansera detta snart. Star Rider kommer bli ett helt annat märke! Mycket bling, stilrent och mycket nytt och fräscht. Vi kommer satsa på riktigt bra kvalitét men väldigt bra priser!

Star Riders nya ridbyxor är verkligen helt fantastiska. Vi släpper även en byxa med antiglid som är som ett par leggings. Bara att dra på och ändå sitter man som sten i sadeln. Egentligen så avskyr jag tighta jeans/byxor så därför valde jag att göra en skön och snygg leggings som man bara kan ha hela dagarna och även rida i. Extra skönt nu i sommar 🙂

Har tidsinställt en dagens ridfit och så har jag äntligen kunnat ladda upp filmer på youtube igen 🙂 Be right back! Ni kommer även få ett inlägg där ni får se sneak peak på mer Star Rider och även en lista på vad som är kvar att göras innan lansering 🙂 Tänkte att det kan vara kul att få följa…

s21

Translate »