Åby Ridklubb Norrköping

Fantastisk dag men dryga människor

Hej! Vi har haft en helt fantastisk dag! Jäklar vad underbart det är på Horse Show i Norrköping. Stort cred till Åby Ridklubb som är min hemmaklubb, som arrangerar en sådan himla bra tävling (och alltid har fint väder;)

Denice och joe har gjort ett fruktansvärt bra meeting, och jag är så himla glad att jag sålde Joe till Denice. I sommar ska de debutera 140 och jag vet att de kommer tävla 150 inom några år. Så himla kul!

Tänkte på en sak idag. Alltså hästmänniskor på tävlingar är så JÄVLA DRYGA. De är inne i sin lilla bubbla och är så sjukt fokuserade att dom blir dryga. Kan knappt snacka liksom. Såna som man pratar med och har skitkul med annars kan liksom inte prata för de är så fokuserade och inne i bubblan. Som man känner bra och brukar prata med…

Jag har inte själv märkt av det jättemkt, men har sett det med egna ögon. Och många brukar alltid säga det. ”Han kunde knappt hälsa” eller ”Det var som att man aldrig träffats”... alltså va? Så sjukt drygt! Jag känner bara: SLAPPNA AV VA FAN! Ska du rida finalen om 2 timmar så kan man fortfarande vara trevlig! Oh, den lilla bubblan alltså.

Samma sak om det gått dåligt för nån. De beter sig som snorungar. Det var nån ryttare vars häst hade 4 fel i kvalet som tydligen hoppat och av typ skrikit att den här jävla skithästen är inget att ha och den kan ju knappt lyfta på benen… ALLTSÅ LUGN!  Framför alla!? Så sjukt oprofessionellt. Folk verkar inte tänka på ditt varumärke direkt….

Sen så är ju det bra också att det även finns SJUKT trevliga människor. Så det är en liten adhd-sport. Antingen sjukt dryga eller sjukt trevliga, haha.

Translate »