Allmän pepp om livet

Corvara släppte Doris fri

Hej! Nu har jag inte hunnit blogga idag, bläää för såna dagar. Igår sov jag typ HELA dagen. Var helt febrig och allt, så Corvara fick vila igår. Samma sak idag, gick upp som en zombie och släppte ut hästarna (minns knappt) och sen somnade jag om till TOLV (!!!). Det är typiskt så när jag är sjuk, men det känns mkt bättre idag än igår.

Haha det hände en sån rolig incident idag. Eftersom Doris är en rymmare så får hon gå i två longeringslinor i hagen. Igår släpptes Corvara och Doris ihop i en ny härlig stor hage med maaaassor av gräs. Och idag när vi sitter ute och dricker kaffe så frigör Corvara Doris…. Hon går fram och sliter av linan så Doris blev fri! Så gulligt, även om det kanske mer var en liten lek som ballade ur, tror inte de snackar ihop sig och Corvara skulle släppa Doris fri… eller?

Så nu testade jag att ha Doris fri och ännu har hon inte rymt. Hon står stadigt i hagen och hon och Corvara är nära hela tiden. Alltså HUR SÖTT? Doris ser så mini-liten ut bredvid C, och jag får smärta i hjärtat av kärlek varje gång jag tittar ut i hagen ♥

IMG_5466.JPGIMG_5475.JPG

Alltså kolla, vad är det för liten mini som går bredvid Corvara? haha så gulligt <3

IMG_5467.JPG

IMG_5472.JPG

IMG_5478.JPG

Translate »