Allmän pepp om livet

Bambo och jag Horse Show

Åh jag fick dessa skickade till mig igår av Johanna Rohlin, tusen tack ♥ Gud alltså… blir helt sentimental. Jag saknar Bambo väldigt mycket, han var en toppen tävlingskompis och det var sjukt kul att komma in på banan med en häst som ÄLSKADE att visa upp sig och som var ett bra team med mig. Vi hade en riktigt bra tävling med dubbelnollor och bara placeringar och det känns kul att vi hade ett sånt bra meeting ihop. Fina fina Bambo.

Jag saknar verkligen att ha en häst som jag kan tävla lite större med och som jag känner mig enormt säker på. Som det var med Lalle och Bambo. Just nu står jag fast vid att jag inte är redo och tävla större klasser direkt, men jag kommer vilja det. Just nu vill jag bara träna och tävla Corvara i unghästklasser, men jag vill verkligen ha en häst till, så är det verkligen.

Nu drar Norrköping Horse Show igång imorgon hos min hemmaklubb Åby Ridklubb. Jag kommer vara där lite och kolla på lite hästar samt kolla när Denice tävlar på Joe. Hon kommer stå här med Joe under meetinget och det ska bli jättemysigt. Sedan är det oftast alltid fint väder och trevlig stämning så det är klart man kommer hänga där lite 🙂

Ska ni kolla på Nkpg Horse SHow?

Vi får se lite vad som händer helt enkelt. Som ni vet så sker saker väldigt snabbt här på TeamTyra.se 🙂

IMG_5435.JPGIMG_5436.JPG

IMG_5437.JPG

IMG_5438.JPG

IMG_5439.JPG

Translate »