Allmän pepp om livet

Lördag 16 Maj 2015

Hej! Läget rååå? Jag är klantarslet nummer ett i världen. Några av er kanske har läst på Mikz, men igår skulle jag och Andreas åka en sväng till Plantagen… mm Tyra i en blomaffär… Vi skulle inte handla nått. Hem kommer vi med hela bilen full.

Därför fick inte jag kvällsfodra, så vi skulle ha en tävling där jag skulle plocka ur alla blommor ur bilen och Andreas skulle kvällsfodra. Sån jävla prestige liksom, så jag sätter fart och springer fram och tillbaka med alla blommor i famnen, och i all hets så trampar jag snett och ramlar omkull 🙁

Tappar alla blommor och trampar snett med samma fot som jag stukade kraftigt för några år sen när jag skulle hoppa ett hinder på 1 meter i uggs på fyllan, haha. Foten svullnade upp direkt och Andreas tvingade mig att han skulle linda mitt ben, och jag hade inget bandage så det blev med häst-lindor. Visst gjorde han det snyggt? Värsta talangen, haha. Ah så himla jobbigt, har jätteont 🙁 Hoppas det går bra att rida iallafall 🙂

Idag kommer en gammal vän på besök. Jag ska rida. Vi ska jobba. Fixa i trädgårn mm mm. Hörs sen ♥

IMG_5327.JPG

Translate »