Allmän pepp om livet

Lördag 2 Maj 2015

Hej hur mår ni? Livet som småkattungs-föräldrar pågår för fullt i huset. Matning, kissning, bajsning, pet-flaskor som ska värmas och matning var 3:e timma! Inatt så vaknade vi flera ggr av att Lillen pep och tillslut tog jag upp den och lät den sova vid min mage. När jag vaknade imorse när jag skulle morgonfodra hästarna så hade jag glömt bort att jag tagit upp kattungen. Kollade ner i lådan och hittade den inte, fick panik! Sen när jag vände mig om så låg den och sov under mig typ, helt tillplattad, haha. Nej ta det inte ordagrant, men den låg typ under mig och snufsade och sov jätteskönt. Snacka om mys-känsla!

Idag fick hästarna stå inne och äta i några timmar på morgonen. Det var så himla kallt igår, det regnade HELA dagen. Corvara fick ha täcke men Laissa fick gå utan då hon inte är klippt (eller det har växt ut) och hon har ju sina knutar på ryggen så hon ska vara utan. Stackarn bara skakade när jag skulle ta in henne 🙁 Så hon fick det lurvigaste mysigaste helkroppstäcket jag hade. Idag fick både gå ut i sina zebra-täcken, de är helt nya så det blir bra 🙂

Snart kommer det hit några tjejer som jag ska visa runt på gården och som ska kunna jobba extra för mig. Det känns väldigt bra, att ha några extra som man kan ringa in och som även kan följa med på tävlingar, mässor och andra projekt vi har 🙂 Sedan ska vi åka till mitt gamla hus och styla det sista inför försäljning.

Bra dag helt enkelt! Ha det fint så hörs vi sen igen, kram

w1

Translate »