Allmän pepp om livet

Torsdag 30 April 2015

Hej och hå! Hur mår ni idag? Jag vaknade på strålande humör! Jag har haft PMS from HELL den senaste veckan och velat dö, ush vad sämst jag mått! Det har tyvärr gått ut lite över hästarna, men tur i oturen så ska det ju ändå ta det lugnt efter behandlingen. Men nu är jag på banan igen. Har varit uppe och morgonfodrat pållarna, släppt ut dom och gjortprotein-smoothie till mig och min kille. Ikväll är det valborg och det ska firas ihop med mamma och pappa ihop med min underbara pojkvän.

Den lilla kattungen som finns kvar är pigg och frisk. Dock är jag lite orolig, för igår kväll när jag var nere var mamman borta…och det kan ju hända…men hon var inte där imorse heller. Blir ju sjukt orolig, hon är annars ALLTID där… Bör jag vara orolig? Lilla Lillen ligger där och bara skriker och letar omkring och vinglar omkring, det verkligen SKÄR i hjärtat! Jag tog upp den och gick med den tills den somnade iallafall, men ändå. Det oroar mig att mamman är borta. Vad tror ni? Hon kommer väl tillbaka? Hur länge ska man vänta tills att ge ersättning???

Oh såhär ser det ut hemma hos mig när man ska träna. Herregud, det är djur överallt. Ibland är det jobbigt att mina djur är FÖR sociala, haha. Vet inte hur många volter jag fått göra i mitt liv för att få skrika ”FINDUUUUSSSSS”… haha…

IMG_1054 IMG_1053

 

IMG_1059IMG_1060

Translate »