Okategoriserade

Bli testpilot åt Doggy!

I samarbete med Doggy tänkte jag tipsa alla hundägare där ute att man nu kan anmäla sig och sin hund och vara med i en testpanel för deras foder. När du deltar har du dessutom chansen att vara med i deras exklusiva tävling med möjlighet att vinna priser till dig själv och din hund för 50.000 kronor!

Doggy tycker det är viktigt att veta vad Ni tycker och vill därför använda er som bollplank. När man anmäler sig som testpilot får man prova foder och sedan svara på några frågor. Hur gör man då?

* Gå in på www.doggytestpilot.se och anmäl dig och din hund, testa fodret och svara sedan på några enkla frågor.

* Under hashtaggen #doggytestpilot på Instagram kan man ladda upp egna bilder och följa andra som också deltar i kampanjen.

Så passa nu på att ta chansen att testa ett riktigt bra foder. Det stora pluset med Doggy är att deras foder är svenskproducerat och har värden och egenskaper av naturliga råvaror. Kotten är ett stort fan av det, vad tycker din hund?

DoggyTestpilot (1)

Translate »