Allmän pepp om livet

Mitt djurhem- vad tycker ni?

Som ni vet så är en av mina drömmar att starta ett djurhem. Jag vill kunna ta emot vanskötta djur, djur som blivit lämnade och djur som inte har något hem. Jag har en perfekt marknadsföringskanal för att hitta nya kärleksfulla hem och jag har er läsare som stöd. Frågan är bara hur jag ska göra? I vilken ända ska man börja?

Jag behöver era tips. Först tänkte jag starta en fond och skänka åt ett ställe men då blir det mer att man antingen får rikta in sig på en typ av djur, och så vet man inte riktigt vad pengarna går till. Man vill ändå ha kontroll över det och veta att ALLT går till djuren.

Sen fråga nummer två är hur man ska kunna hitta alla djur som behöver hjälp. Ska jag göra det via bloggen och facebook? Jag menar jag får ändå in en hel del mail med djur som behöver hjälp eller djur som hittats utomhus. Vad tycker ni?

Jag vill inte konkurrera med andra katthem eller djurhem, men jag har en stor gård och jag BRINNER för att hjälpa och ta hand om djur. Mitt hjärta och min själ är 110% engagerade åt det här och jag har som sagt ett enormt stöd av er, mina läsare. Och jag har en exponeringsyta som de andra kanske inte har. Jag VILL verkligen göra det här. Jag tror även att jag kan skaffa sponsorer som kan hjälpa till med finansiering. Jag måste ju ha veterinär och andra som kan vara här och kolla upp djuren.

Jag behöver era kloka tips och råd, hur ska jag gå till väga? Hur ska jag nå ut? Kommer ni hjälpa mig med det här? Jag vill göra det här ihop med er, jag vill att ni ska kunna komma hit och hjälpa till och volontera och jag vill ha er engagerade i detta. Jag vill liksom att ni ska kunna säga att ni också är en del av detta djurhem. Hur får jag er engagerade och vad är era tankar och idéer om det här?

Samtidigt är jag så himla rädd för att jag ska bli för engagerad och mest vara ledsen över allt. Jag känner sånt ansvar och är väääldigt svag för dessa djur. Men samtidigt, vem ska annars göra det? Det behövs fler djurhem och det finns så många djur som behöver hjälp! Men jag behöver ju bra människor runt omkring mig som kan hjälpa till och ta ansvar över detta djurhem. Om jag har det och känner mig trygg med dom så kanske det kan kännas bättre. Jag vill inte bära detta själv då det är djur vi pratar om, de ska ha 100% stöd hela dygnet runt. Det är så himla svårt, jag är kluven.

tack och stor kram

IMG_3963.PNG

Translate »