Allmän pepp om livet

Missar årets bästa tävlingar :(

Faan i år missar jag alla de fina tävlingarna på Nkpg Horse Show och Grevlunda. Jag har ju inga hästar som kan matchas med nationella tävlingar. Så himla tråkigt för jag älskar verkligen känslan att gå in på arenan och starta på Åbys fina utebana 🙁 Jag kommer ju garanterat hänga där ändå, och kanske kan ha någon liten monter eller nått. Det är så otroligt kul att se fina ritter. Jag kanske kan starta 120 på tävlingarna de har i slutat av sommaren, det är ett bra mål.

Förra året var jag och Bambo placerade i nästan alla starter. Vi red dubbelnolla två dagar i rad i 130 och vi startade 135 och det kändes lätt. Dock utgick jag innan sista hindret då jag kände att han var trött. Det var en sån himla bra tävling för mig och Bambo. Oh, det kommer kännas i hjärtat, jag kommer sakna min tävlingskamrat Bambo.

Men, åh jag önskade jag kunde berätta för er men jag kan inte det än…men ni kommer sätta i halsen när ni får höra vem som är intresserad av att köpa Bambo. Det är GRYMT och Bambo kommer få leva livet som den kung han är. Det är inte klart än, så håll tummarna för Bambos skull.

#tbt Turn back time från förra året:

b1 b3 b22 ba1 ba2 ba3 ba5

Translate »