Allmän pepp om livet

FILM- Hoppning Corvara

Hej! Här kommer en liten film från förr förra veckan när jag och Corvara hoppade. Som ni ser så är det typ ”se men inte röra” när man rider henne haha. Man får vara så sjuuukt försiktig med ben, säte och tryck på henne. Det är därför min ridning inte är så snygg, men man måste våga fulrida när man rider henne just nu annars går det åt h*lvete…  Som ni ser så hoppar jag henne på bettlöst nu också. Nu är det bara bettlöst som gäller på Corvara. Har köpt ett riktigt bettlöst träns nu så jag slipper mina hemmabyggen 🙂

Nu är det snart dax att börja rida hästarna lite lätt efter veterinärens behandling. De ska bara ridas framåt på lång tygel, inget jobb och ingen samling- bara bjudning fram. Så snart är vi på banan igen 🙂

Räcket ligger på 130 och hon bara kliver över, det känns så lätt, kul!
.

Translate »