Allmänt

Bambo och Sanno

Många av er kanske undrar var Bambo och Sanno är. De är uppe hos min duktiga vän Jannike Färnström i Stockholm. Jag lärde känna Jannike när jag var i Danmark och tävlade förr förra året. Hon är riktigt duktig, en riktig fighter och jag har mycket respekt för hennes och hennes tänk, samt hur hon rider. Jag känner mig väldigt trygg med att ha hästarna där.

Jag har beslutat mig för att sälja Bambo och Sanno. Det känns hårt som fan i hjärtat, men det är det här som är rätt. Jag har tackat nej till att sälja Corvara, och henne är den absolut sista hästen jag säljer. Eller hon är verkligen INTE till salu oavsett bud! Och det är det som är rätt i hjärtat. Helt vrickad kanske vissa tycker, då jag har världens finaste häst i Bambo som gått 145 felfritt och kan gå det största och är assnygg och hej och hå… men för MIG betyder det inget. Och när jag slutade lyssna på vad alla tyckte och följde mitt hjärta så är det Corvara som jag älskar mest och vill ha kvar. Före alla andra.

Så nu är det Corvara och Laissa kvar i stallet. Jag gillar verkligen Laissa. Det är väldigt mycket jobb kvar och hon är väldigt känslig och speciell på sitt sätt, men det är absolut min typ av häst. Det känns bra att ha två hästar som är på samma utbildningsnivå. Eftersom jag inte satsar på det sättet så hade det varit jobbigt och tidskrävande att ha en ung häst och en äldre häst som kan gå större. Åka på tävlingar hela tiden är inget för mig. Jobbet hemma, träningar och det är allt för mig just nu.

Och både Sanno och Bambo behöver någon som tränar och tävlar och som VILL långt i sporten. Utan att avslöja för mycket så har en utländsk kanske känd ryttare provridit Bambo och älskade honom… galet coolt om det skulle bli av men vi får se, allt kan ju hända och jag skriver inget mer förens allt är klart. Så Sanno finns till salu och för provridning i Sthlm för tillfället.

Nu måste Laissa bli bra, jag är orolig för hennes knölar på ryggen. John kommer nästa vecka och jag hoppas verkligen vi kan få reda på vad det är. Man kan rida henne med knölarna, hon går jättefint och allt men det känns inte bra. Dock så får hon vila nu eftersom hon är lite svullen i benet. Kan nog bara ha vrickat sig lite i hagen, så idag går hon i en mindre hage bredvid Doris. Hoppas hon (och jag) blir bra snart så vi kan träna igen.

Jannike och Bambo på tävling 🙂

IMG_3247.JPG

Translate »