Allmän pepp om livet

Njuter ni av livet?

kärlekscitat_7

Läs detta citat två gånger. Visst är det så, att man har väldigt många fina minnen. MEN, dessa minnen… njöt man av dom när man var i den stunden? Jag har gjort så jääääkla mycket som har blivit fina minnen för mig. Men jag minns liksom inte att jag njöt över dom under tiden det hände.

När jag öppnade modevisningen för min första egendesignade kollektion för Style by Tyra till en skrikandes publik…. när jag red in på Scandinavium… när jag gick ut på scen i Shanghai i direktsänd TV för 70 Miljoner tittare…när jag och Kenza åkte forsränning i Dalarna… när jag släppte min första bok och hade min release…när jag vann Allsvenskan med min d-ponny….när jag var kär första gången i mitt liv… När jag var toastmadame på min systers bröllop, när min brorsa vann Årets Kock…mm mm.

Ah det är så himla många saker som jag kommer ihåg eftersom jag har SETT det i efterhand. Eftersom jag hade LADDAT för det under så lång tid. Eftersom jag hade VISUALISERAT det så länge. Men där och då, kände jag nått? Nej det är bara en enda stor dimma. Det är så himla viktigt att njuta av stunden. Gör ni det? Njuter ni när ni är på tävling? När ni ligger och myser med den där killen som får ditt hjärta att hoppa?

Mindfulness är något som alla tjatat på mig om under flera år. Och det tog faktiskt flera år för mig innan polletten trillat ner. Mindfulness är det viktigaste som finns i livet. Det hela går ut på att leva HÄR OCH NU. Att vara med. Jag är aldrig mer. Jag lever alltid i framtiden. Vad händer sen, hur blir det då och hur gör vi då? Det är FEL. Jag måste hela tiden påminna mig själv om att leva i nuet.

När jag planerar med mina hästar så handlar allt om hur jag SKA träna framåt. När ska jag tävla, hur är planen? Star Rider handlar om flera flera månader framåt. Vilka trender kommer 2016? Man längtar hela tiden framåt. Jag vill ju visa er kollektionen, jag vill tävla och visa upp framgångar. Jag vill utvecklas med mina hästar. Jag tänker framåt hela tiden och jag längtar till framtiden. Men nuet då? Nuet är det viktigaste i livet, för annars passerar bara livet och kvar kommer du stå i slutet och det kommer kännas som att du kollar på en uppspelat film.

Ditt liv är ingen film. Ditt liv är din verklighet. Tänk på det idag. Stanna upp när du gör något som du gillar och försök tänka ”Fan vad jag njuter nu” eller ”Åh vad kul jag har, jag KÄNNER glädje just NU”. Träna på det hela tiden. Mental träning är så viktigt. Du måste kunna njuta och ha kul med te x din häst. Det är viktigt på tävling, det är viktigt för ALLT. Lycka till, KRAM

Translate »