Allmän pepp om livet

Sneak Peak Star Rider

Tjoho här kommer lite sneakis på Star Rider. Allt är ju långt ifrån klart. Något som är helt nytt för denna kollektion är ridstrumpor! Fy tusan så kul det är att designa! Vi kommer även släppa vissa olika typer av kläder. En riktig ridbyxa i olika färger med bra grip som är kvalitétsbyxa. Tyger som Pikeurs tyger (tycker de är absolut bäst), knappar från Tyskland, dragkedjor från Japan och allt som gör att det blir top notch. Sedan blir det en skitsnygg ridleggins-byxa. Med anti glid på också, lite mer enkel men superskön och superkvalite!

Sedan gör vi några funktionsplagg som är mer som träningskläder att ha när man hänger i stallet, när man tränar, går på stan eller är ute i skogen och tar en promenad. Där är fokus funktion. Allt är väldigt genomtänkt och det ska bli otroligt kul att kunna lansera allt. Detta är bara en bråkdel av vad som kommer finnas ♥

Här sitter vi och testar olika designar på strumpor:

q2

Går igenom samples från olika fabriker för att få till den absolut bästa kvaliten på brodyr. Så snyggt med ljusgrått!

 

q1

Star Rider = Svart, rosa, grått och guld. Här är ett kommande funktionsplagg, bara loggan som saknas.

q3

Translate »