Allmänt

Star Rider Skrittäcke

Hej sitter och kollar på samples från olika fabriker. Har även resfeber, vi åker till Kina om TRE dagar. Oh, varför kunde vi inte jobbat med Turkiet eller Grekland istället!? Kina liksom… Jag har ju varit på inköpsresor i Kina förr, men nu är det för vår stora satsning på Star Rider. Ska bli så superkul och vi är så taggade!

Dock gör Kina mig väldigt nervös. Vid tågstationen kan de stå och sälja hundvalpar som de har i stora soppåsar… Så hör man hur det pipet från påsarna… Ush det får mig gråtfärdig. På många marknader så dödar dom och styckar hundar och katter på plats. Det finns väldigt väldigt lite sympati för djur, och jag är livrädd för att själv åka på ett typ dödsstraff för att ha skrikit på någon som är dum mot ett djur…

Nej, vi får hålla oss till hotellet. Slog till med Business Sviten så där lär man ju kunna hänga och trivas. På hotellet finns det även gym, spa och pool. Jag räknar med att träna en hel del men det kommer vara mkt resande och jobb i första hand.

Ni kommer få följa hela Kina-resan här på min nischade hästblogg. Första gången det blir annat än häst. Men jag vill visa upp hur jag jobbar med hästarna, och Star Rider är en del av det. Ska bli superkul med den här stora satsningen. Tror ni kommer älska kollektionen:)

Kommer behöva er hjälp också, med frågor. Jag litar så mkt på ert omdöme här:) och första frågan lyder: Vad tycker ni om det svarta kantbandet på Sverige skrittäcket? Fabriken har gjort fel, men jag tycker det blev rätt ballt! Vad tycker ni?

IMG_2311.JPG

Translate »