Allmänt

Filmat trailer

Hej! Idag har det verkligen varit ”det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”- inställning. Idag har nämligen min syster, hennes kille Tommy, sen Emil och Martin som filmade och producerade hela Kenza&Tyra Show varit här hos mig och Andreas och filmat. Vi har filmat till min systers nya bok ”Avdelning 73”. Och det var liiiite kaos, jag red Corvara och dom skulle ha många galoppscener i skogen. Det var jättehalt, det regnade och Corvara är Corvara.

Jag fick visa på lite test på balansen ute på en åker, men allt gick bra. Dock så tappade Corvara en sko igår så hon hade lite ont i den foten på vägen tillbaka där det var hårt och grusigt. Jävla skit! Det är den ÅTTONDE tappskon på typ en månad. Va fan händer? Vi har bytt hovslagare, vet ej vad det beror på!? Dom har ALDRIG tappat skor innan. Igår tappade Corvara liksom skon medans vi red, och då är hon helt nyskodd…. Är inte det märkligt?

Aja, det har varit en jättemysig dag, ni måste in och kolla på min film jag lagt upp från inspelning på min nya instagram @tyra.sjostedt . Viktigt att ni följer mig så ni inte missar nått asviktigt ;P Vi hörs senare, kram

1 2 3

4 5 6 7 8 9

Fick såklart filma med den gamla klassiska Go Pro:n på huvudet. Här var Corvara lagom glad när jag skulle hoppa av och få på mig kameran och så mitt i allt. Haha, hon skötte sig väldigt bra ändå trots att hon  heter Corvara. Vi galopperade ändå på en landsväg med en bil som körde nära inpå framtill där Martin låg i baksätet och filmade. ♥

10 11

Translate »