Allmänt

Var God dröj, duschning av Doris sker…

[:sv]Hej! Jag och Angelica har tillbringat halva dagen till våran minsta stjärna: DORIS! Förra veckan så var jag och Denice så himla taggade för att raka Doris, vi laddade som tusan och så gick vi ner med bestämda steg… Jag med klippmaskin i högsta hugg närmar mig Doris. BRRRPPPPUUUWWWWW säger det och hela maskinen stannar. Haha. Skäret pallade inte ens med det ena lagret av Doris päls (av 5 lager)….

Så nu har vi duschat Doris och tvättat henne med diskmedel, schampo och balsam. Diskmedel är jättejättebra för att få bort det som ser ut som mjäll i pälsen. Det lärde jag mig av katt-proffsen förr i tiden när jag var med min Maine Coon-uppfödarepolare på utställningar. Se till att ta ett bra diskmedel som inte innehåller massor av skit, ta den gröna Ariel eller vad den heter… Grumme såpa skulle säkert också funka.

Nu doftar hon som en blomma och hon är ren som en…ny lampa. (Kom inte på nått). Så ikväll är det dags att plocka fram Kottens hundtrimmer som är bättre för lite längre pälsar. Så ska jag allt visa er före och efter-bilder på vår allas lilla älskling Doran ♥

doris[:]

Translate »