Allmänt

Corvara från idag

[:sv]Hej! Idag har jag ridit Laissa och Corvara. Jag rider Corvara helt själv nu varje dag och det är helt underbart att känna varje dags utveckling. Hon älskar det och jag vet och känner att hon lyssnar så väldigt mkt på just mig och den känslan är obeskrivlig! Det är myyycket kvar att jobba på. När hon kom hem från Björn så var det lite så att hon måste landa i allt. Precis som när hästar ridit Falsterbo, de måste landa lite efter den galna händelsen 😉
.
Låt inte Björns pinnar till ben lura er, det är mkt styrka i dom, haha. Hon har bara ridits ut nu och hon har faktiskt inte hoppats så mkt sen hon kom hem från Björn. Det är den enda ”landningen”, att hon inte hoppat så mkt. Men nu är vi igång! Jag vill få henne tjur-fri från markpassen innan, hon kan ju lätt tjura ihop.
.
Nu rider jag ut och trimmar och jag rider bara på utebanan. Hon får bättre bjudning och är mer positiv. Idag kände vi oss dock redo att ta några språng… och det känns som att träning ger färdighet, det känns definitivt som att hon har mer tryck i bakkärran nu. Alltså hennes bakben, mums!  Älskade Corvara ♥ Det finns film, vill ni seeeee?????????

c1

Vet inte vad jag älskar mest…? Bakbenen eller svansen? Haha

c2 c5   c6[:]

Translate »