Allmän pepp om livet

Konferens hela dagen

[:sv]Hej! Idag har hela gänget varit på konferens på Idingstad Säteri. Det är ett jättefint ställe som ligger utanför Linköping. Otroligt fint ställe, god mat och perfekt om man vill åka på en konferens eller ta lite semester. Så idag har det inte blivit mycket ridning. Hästarna har fått jobba från marken idag. Stallet fixades klart innan vi åkte, och vi var där mellan 10.00 och 15.00 typ. Det är Corvara kvar som ska få jobba lite och sen ska Denice lillasyster hoppa Capello. De ska åka och tävla på Vreta imorgon. Jag skulle ju också dit med två hästar men måste tyvärr avanmäla mig pga min skada. Trist men när man har så ont så är man ändå inte ledsen över att inte tävla och hoppa om jag säger så….

Ha en trevlig kväll så tar vi nya tag imorgon, kram

Såhär avslutas typ alla pass med Corvara, mysigast i världen ♥

q4 q5

q3[:]

Translate »