Allmänt

Fullt ös medvetslös

Hej! Det råder ju sjukstuga här, eller nja det borde råda sjukstuga men jag jobbar på för fullt ändå. Har ju ridit hela helgen trots att jag har jätteont i halsen och nu hostar jag på natten så jag sover dåligt, men men det är så himla mycket som ska fixas under de kommande veckorna att jag verkligen INTE varken kan, eller har råd att vara sjuk.

Det är så himla svårt att vara mig ibland för dels så har jag ju en utbrändhet liggandes och det gör ju att jag har världens sämsta immunförsvar- jag är sjuk JÄMT. Hade halsfluss 4 ggr förra året och jag blir väldigt lätt sjuk. Nu har jag dock gjort en hårmineralanalys och jag hade ju självklart dom sämsta värdena (slog rekord, hon hade aldrig sett så dåliga värden under hela sin karriär haha alltid är man bäst på nått även om detta var åt fel håll…) så nu hoppas jag att min immunförsvar och min kropp kommer igång lite när jag får i mig rätt mineraler och vitaminer!

Men, vad har hänt på Team Tyra idag då? Jag har bokat in tre bank-möten som jag ska på i veckan. Vi har jobbat med att försöka sätta sponsor-avtalen på plats för 2015. Jag har jobbat med Star Rider, vi åker ju till Kina och designar upp nästa kollektion i April. Denna gången blir det en helhjärtad satsning där jag investerar mycket pengar, innan har det mest varit en rolig grej. Så på schemat står även att jag måste fixa nytt pass och sedan ska dom skickas in till Kinesiska ambassaden så vi får visum för att åka till Kina.

I helgen är det tävling, jag ska hoppas 6 klasser som det ser ut nu, vet inte hur det ska gå till men på nått sätt ska det gå. Det kan bli så att jag stryker mig och hoppas bara en dag, vi får se hur det känns och går helt enkelt. I veckan ska jag ner till Ullared för möte, och vi ska även åka förbi min sponsor Charlies igen (var ju där förra veckan)… så jao- det finns mycket att göra helt enkelt… Imorgon ska jag även klämma in att åka förbi ett ställe och skaffa en till bil, samt sätta dragkrok på min bil alt byta ut den…vi får se lite!

Nu när det börjar bli vår så är det ju extra kul att bo på gården för det är så himla mycket kul som ska rustas upp och bli bättre och finare. Men nu är det fokus på att klara av att göra allt det här men ändå bli frisk och inte ta ut sig på veckodagarna som annars gör att jag är helt slut, helt död, på helgerna.

Tjingeling så länge!

Team Tyra logo

Translate »