Allmänt

Alltså neeeeej :(:(:(

…jag har verkligen passat mig för Håkan eftersom han VERKLIGEN köptes in för försäljning. Med ”passat mig” menar jag att jag har försökt hålla borta alla personliga känslor. Håkan för mig har alltid varit en sjukt trevlig häst med mängder av kvalitéer. Både i hoppningen och i dressyr. Han skulle kunna göra karriär på dressyrbanan samt hoppa stora klasser. Hans scoop är enormt och jag har alltid varit 100% säker på att han kommer säljas till det perfekta hemmet och den som får köpa honom kommer bli världens lyckligaste och göra sitt livs kap!

Han har varit svårsåld för att han är hingst. Tre stycken har provridit och ÄLSKAT honom men inte kunnat ha honom uppstallad eftersom han alltid varit hingst. Nu är han kastrerad och back on track igen och det öppnar upp helt andra möjligheter för försäljning. Och innan så har jag alltid velat sälja honom, alltså liksom FÖRSÖKT sälja honom och rekommenderat honom…men nu börjar det kännas i ♥:at….

Och alltså… jag dog lite idag när jag red honom…. Den här hästen är en oslipad diamant och det är så mycket vilja och ett sånt tryck i honom… Han växer i mina ögon varje dag och jag är livrädd för att gå in i det personliga stadiet och tvingas välja mellan att sälja te x honom eller Sanno… De är lite av samma kaliber, de två hästarna…

Åh, men ser ni eller? Man dör väl LITE av Snygg-Håkan?

Ps. Outfitsbilder och även filmer kommer i veckan 😉

 q1

q2

Translate »