Allmän pepp om livet

Häng med på tur!

Hej! Träningsvärk de luxe! Igår red jag i typ 4 timmar… Sist hästen reds runt 20.00… men det är härligt! Igår red vi bort till Björn för hoppträning. Bambo var inte dyr igår. Han var väldigt billig. Jag också. Red som en kratta. Bambo var så jäääävla glad över att hoppa att han blev farlig. Björn är ju väldigt emot att skylla något på hästen- det är alltid ryttarens fel typ, men den här gången sa han ”Herregud vad olydig han är jag såg ditt liv passera på en skör tråd, jävla häst!

Och det var så nära att jag fick mitt livs avramling och dunka in i sargen. Det är så sjukt vi filmade hela passet och just när det hände- alltså PRECIS när han fick brytet så blev minneskortet fullt. Hade varit kul att visa vilken jäkla balans jag har! Jag var på riktigt väldigt rädd för Bambo igår. Det var som att rida på en galen tjur.

Filmer kommer! Vi red till Björn igår, det tog 20 minuter men då skrittade vi bara eftersom Alex gick med Laissa. Men om man travar tar det 10 minuter så det är ju världens bästa uppvärmning. Här kommer några bilder från turen:

q1 q2 q3 q4 q5 q6 q8 q9

Translate »