Allmänt

VIDEO- Prat om känslor mm

Hej! Den här hittade jag som jag spelade in för ett tag sen när det var tumult i kommentarsfält och forum. Det var när jag då longerad Laissa inspänd….behöver nog inte säga mer. Det är rätt skönt att spela in såna här känslo-videos ibland eftersom man får prata till punkt och säga det jag vill och kanske många ggr om utan att det blir dumt.  Många VILL tro saker som kanske inte stämmer, det handlar om att folk inte läser mellan raderna eller att de vill missförstå. Och när jag skriver så kan jag ju inte upprepa mig 10 ggr utan då är det många som dömer redan innan de läst klart.

Sen är jag inte Guds barn utan jag kan självklart vara otydlig många gånger, men 9 ggr av 10 så är det faktiskt dom som kommenterar som bestämt sig redan innan de läst att de inte gillar mig eller det jag gör, och då är det lite dödsläge på det. När jag pratar i videos så kan man se på mig hur jag är, vilken ton jag har och jag kan förklara mer tydligt.

Jag hoppas att ni kan lyssna på den här videon och försöka sätta er in i vad jag känner ibland. Skit i att kolla på videon för den är ju så lång, man kan ju bara stoppa i headset och lyssna…. Kanske ska börja med podd, men en podd är ju enligt mig samma sak som en videoblogg bara det att det är utan video, eller hur? Så man kan ju lika gärna spela in en video och inte kolla utan bara lyssna…ah, strunt samma, världens mest oväsentliga grej, haha. Kram

Se lyssna och ”njut”.

Translate »