Allmän pepp om livet

Vardagsmyset

Snart går flytten av stapeln. Det är så otroligt stort. Min alldeles EGEN HÄSTGÅRD! Den där hästgården ska vi göra grejer av kan jag lova. Jag och vi som jobbar plus min kille har såna planer alltså. Helt fantastiskt ska det blir. Jag saknar att bara kunna gå ner spontant till stallet varje gång jag vill pussa på en häst ♥

Saknar den här lilla damen, Laissa. Hon åkte till Björn för två veckor sedan eftersom vi tog hem Håkan för provridningar. Vi har ju bara tre platser där vi står just nu. Provridningarna på Hingsten har gått jättebra och två stycken vill komma tillbaka och prova honom. Han är så sjukt fint just nu. Han hoppar som en Gud och den som köper honom kommer alltså göra jordens jäkla kap!

Den 1 Februari så samlas ALLA mina hästar på samma plats. Det kommer bli så fantastiskt ♥

IMG_0915   IMG_0907IMG_0917

IMG_0909

Min pojkvän var lite paparazzi för några veckor sen, haha. Han har lärt sig ;P

Translate »