Allmänt

Jag ska allt visa dom

Nu är jag så peppad att komma igång med hästarna att jag dör! Den där kommentaren om Lalle fick något tända till i mig! Om de som skriver tror att de trycker ner mig och gör mig ledsen så måste jag göra dom väldigt besvikna. Jag SKA visa ALLA att jag kommer kunna bli riktigt bra ihop med mina hästar! Jag har ridit storhäst i endast 4 år nu, med ett uppehåll från ridningen i över åtta år. Så fortsätter det i den här takten så bara SKA det bli grymt!

Jag är en kämpe ut i fingerspetsarna och jag försöker alltid vara stark som sten. Motgångar för mig betyder dunderhonung! Det ger mig ännu mer styrka att kämpa ännu mer och visa att det går! Är ni likadana? Ni kanske inte utsetts för den här terrorn som jag utsätts för men om ni tänker er in i situationen? Om ni hade fått kommentarer om hur dåligt ni red eller att ni förstört er häst… hur hade ni tagit det?

Jag VET att såna kommentarer bygger på avundsjuka eller bitterhet. Och därför vill jag visa ännu mer att de kan stå där och bita sig själva i tungan.

tyra-sjostedt-hast

Ett svar till “Jag ska allt visa dom

Kommentarer avstängds.
Translate »