Allmän pepp om livet

Dagens fråga till er

LOGO-DAGENS-FRAGA

Jag vet att jag förlorar jääääättemånga kommentarer eftersom jag kopplat in Facebook. Ska fundera lite på hur vi kan lösa det. Saknar kommentarer och fler debatter! Men jag har en fråga som jag hoppas några kanske kan svara på 🙂

Nämligen hur ofta ni tränar och varför?

Foto 2015-01-17 11 31 10

*Idag har jag tränat på gymmet och efter det tog jag en promenad i skogen. Så mysigt! *

* Tipsar er VERKLIGEN att gå in på min kanal på Mikz och läsa om min resa på behandlingshemmet där. Man får så otroligt många AHA-upplevelser om livet som jag mer än gärna delar. Mitt senaste inlägg nu handlar om livet, dess mening och hur man kan lära sig att må bättre. Något som alla borde läsa ♥

Följ mig på Mikz? Det är så himla enkelt att följa mig på Mikz och det är så mycket bättre och smidigare än att läsa en blogg. Du laddar ner Mikz på appstore. Eller klicka dig in på getmikz.com/tyra. Sedan går du in på min kanal och helt enkelt bara följer mig. Det är lätt och ENKELT och jag lovar er värt det!

Translate »