Allmänt

Tidsinställa 43 inlägg?

Hej! Som ni alla vet så kommer jag försvinna iväg i 2-3 veckor i Januari. Jag har en ganska svår grad av utbrändhet i grund och botten och pga min extrema huvudvärk så har jag ätit starka smärtstillande under flera år. Så jag kommer läggas in på en avgiftning i Skåne i Januari. Ni som läst tyras.se och ni som följt mig vet redan om det, men jag vet inte om alla som läser här vet om detta. Så nu vet ni. Det är därför jag inte ridit så mycket nu den senaste tiden, för att jag är väldigt stressad, nervös och rädd inför det som komma skall. Det har varit ENORMT mycket jobb för att klara av att åka bort i tre veckor. Alla scheman till personal, hästar, to do listor och ah, herregud väldigt mkt.

När jag kommer hem därifrån så väntas en flytt till en hästgård. Och jäklar vad bloggen kommer lyfta i taket efter det! Jag kommer börja rida och tävla igen, jag har en plan på en stor satsning och är så taggad inför det!  Hästarna kommer hållas igång under Januari av Alexandra, och det ska sättas igång ordentligt. Och när jag kommer hem så ska jag sättas igång 🙂

Så inför detta så kommer jag behöva tidsinställa bra inlägg, med inspiration till träning för både häst och ryttare. För nu har vi några månader på oss till hästarna ska vara i topptrim och det är dags att börja jobba. Så jag kommer tidsinställa mkt övningar, både för kroppen och mentalt. Så jag hoppas ni kommer bli mer än nöjda under den här tiden jag är borta. Jag åker inte förens 12:e Januari så tills dess är jag hemma och inläggen är som vanligt ♥

IMG_1433

Translate »