Allmänt

Mygaaaaaddddd Nu händer det grejer

Nu kommer det hända grejer här! Jag har redan ”avslöjat” på tyras.se att min nya blogg kommer heta teamtyra.se Än så länge funkar inte den länken men inom kort kommer det pekas om. Min nya blogg blir just den här hästbloggen fast en extremt uppdaterad variant. Bloggen kommer bli så mycket bättre, och det kommer handla mer om teamet hos mig. Vad jobbar vi med och hur jobbar vi. Bloggen kommer självklart i första hand handla om hästar, men till det så kommer jag köpa en hästgård, så det kommer även bli en hel del om den, renovering mm. Sedan kommer jag som ryttare vilja bli bättre- så det nya är att det kommer bli mer inlägg om hur jag som ryttare och person kan bli starkare och få bättre kondition för det behövs verkligen. Känns som världens bästa nystart det här, känner mig så lycklig och glad

Sedan kommer det fortsätta som det gjort- fast ännu bättre! Mer träningsövningar, tips, råd och mer häst helt enkelt 😀

tyras-design_header-2blogg

Translate »