Allmänt

Anses jag som oseriös säljare?

 ”Är du inte rädd att du anses vara en oseriös säljare när du ändrar dig hela tiden och skriver såhär i din blogg?”

Svar: Nej, tvärtom. Jag är en seriös säljare- men det viktiga är att komma ihåg att man jobb inte är att vara en hästhandlare. Jag kränger bara inte iväg hästarna för att jag ska få in pengarna utan OM de ska säljas så är jag extremt noggrann att se till att de kommer till ett oerhört bra hem som även passar deras nivå och kapacitet.

Jag skriver i denna blogg som en ”vanlig” människa. Ingen som försöker få det att se bättre ut än vad det är. Jag får väl skriva ut hur mkt som helst att jag inte vill sälja mina hästar, hur jobbigt det är mm. För det ÄR ju så. Ska jag låtsas inför mina eventuella köpare att jag inte bryr mig och bara vill sälja? Och som jag skriver, jag VILL INTE sälja Sanno, men det är bättre att de som är intresserade kommer och provrider, för OM det skulle vara så att allt klickar och att jag vet att han kommer till det perfekta hemmet så är det klart att jag kan tänka mig att sälja. Men är det så att inte allt stämmer innan till 100%- ja då kan jag lika gärna strunta i att visa honom.

Men jag vill inte sälja nån av mina hästar. Och minst Sanno eftersom jag tror att han är den häst som kan bli bäst i dagsläget. Han är den största fightern av dom alla just nu. Man ändrar sig hela tiden under livets gång. Hästarna utvecklas och ändras också. Och aldrig att jag låtsas att jag tycker lika bra om alla mina hästar- det viktiga är att jag ÄLSKAR alla mina hästar, sedan ändras allt vad jag tycker om dom, vem som känns bäst och vem som utvecklas mm i tiden. Och det kan gå fort. Ena stunden så är det roligast och mest kul att rida Bambo, sen kan Sanno komma ifatt och kännas hur bra som helst. Ja, ni förstår… det går upp och ner helt enkelt.

Vill ni läsa en blogg där allt är ett uppbyggt skal, där man blir utesluten och avstängd och skriver att ”det var en dålig tävlingsdag igår” istället för sanningen så varsegod. Det här är inte en sån blogg. Här får ni följa varenda känsla och tycke från dag till dag. Så är det med hästar, allt ändras snabbt och så är det. Men jag behöver väl knappast skriva hur mkt jag tycker om ALLA mina hästar? Riktar jag ett bra inlägg åt Sanno så betyder det inte att Bambo blivit sämre för det.

Joe tog ett tag att sälja, men det varvärt varje minut av väntan. Han har kommit till sitt drömhem idag och ingen är gladare än jag!

w1

 

Translate »