Allmänt

Vad är livsviktigt när man har en gård?

Hej! Jag vet att det är Julafton. God jul <3 Men mina tankar fortsätter…Jag skulle behöva er expert-hjälp. Nu kommer jag ju flytta till en egen anläggning. Jag är lite rädd att jag missat något. Jag tycker att jag tänkt på allt. Alltså på vad som krävs för att ha en egen gård. Typ att jag behöver en fyrhjuling, harv till ridhuset- ja såna saker. Skulle jag skriva allt som jag tänkt på redan så skulle inlägget bli milslångt. Men är det något som är LIVSVIKTIGT för att ha en gård? Jag har ju drivit en stor hästgård innan, men helt utan att ha något att säga till om egentligen. Det var ju hemskt! Men jag hörde ju och förmedlade allt som folk klagade på… och jag vet hut det är att vakna upp med snö upp till dörren…. jag har en åkergräsklippare och jag kommer inte behöva en traktor till den här sortens gård, det räcker med en bra fyrhjuling…

Men det här med hagar… nu är ju inte hagarna använda på rätt länge..bör jag göra nått med dom? Den hage som ligger finast till är i väldigt dåligt skick, den är bucklig och har många gropar…där vill man ju gärna inte släppa sina tävlingshästar… kan man få bort det? Be nån vända upp och ner på jorden typ? Där är jag ju helt…nollställd…?

Det kommer bli stor fokus på gården och anläggningen här på bloggen i framtiden nu. Jag kommer sakta men säkert bygga min dröm-anläggning. Jag har så mpnga funderingar och frågor, men tar allt efter hand. Nu undrar jag mest vad jag kan ha glömt att tänka på? vad är det svåraste och vad kan hända när man har egen gård? Jag vet, jätteluddig fråga men ni är så smarta att ni förstår hur jag menar… Jag vill vara beredd på allt som kan hända. Det är lite av en stark egenskap hos mig.. jag vill ALLTID veta allt som KAN hända och gärna lösa det problemet i huvudet. Ibland blir jag till och med arg och frustrerad över saker som KAN hända, haha hur sjukt är inte det? Det kan liksom påverka min dag, hahaha…

KRAM OCH GOD JUL FINA NI! Blir inga gulliga julbilder och pussigull i år, det kommer ni säkert få se på andra bloggar så det räcker 😉

Såhär glad är jag över att flytta 😀

450_1iceland_3595_copy

 

Translate »