Allmänt

FILM- Laissa visas för Malin

Hej! var och visade Laissa för Baryard för någon vecka sedan. Hon gillade hästen men har inte tid just nu. Hon säger att om man hittar rätt ryttare som har tiden så kan det bli en riktigt bra häst. Och att det kommer från Malins mun känns ju väldigt bra för det är inget de bara säger… Dock så är det mycket jobb med Laissa. Många kanske inte tror det- men oj oj oj…det är mycket jobb kvar. Och det som är den ENDA nackdelen är att hon är så otroligt sent tagen. Hon är för grön för att en person som Malin ska köpa en sån häst.

För mig, eller oss vanliga dödliga människor så ser ju Laissa ut att vara en multi-talang men man glömmer ju lätt att ryttare som Malin Baryard bara vistas bland hästar som är från denna klass och uppåt…. Men jag är ändå väldigt tacksam över alla tips från Malin och allt hon sa. Det är kul att göra en liten reality check på vad man håller på med. Och att hoppet finns i Laissa är det ju ingen tvekan om…

Laissa var ju väldigt spänd, hon har ju aldrig sett såhär mycket hinder tidigare. Men hon skötte sig så HIMLA bra, lilla gumman. Och som tur var så var Björn snäll att visa upp henne, herregud jag har INTE dom nerverna kände jag. Och när Malin sänkte alla hinder så var dom högre än det högsta som Laissa hoppat i sitt liv typ, haha… Plus att hon aldrig hoppat kombination, så allt drogs här… inför en OS-ryttare… Hahaha. Nej men det var kul att se. Dagen efter åkte Malin till Olympia och jag är så tacksam att hon tog sig tiden att kolla på Laissa.

Som ni ser så hoppar hon alldeles för långt. Jag har en bra plan och jag hoppas verkligen inte att Laissa blir såld… haha fan skriver ju så om alla men Laissa är en fantastisk häst med ALL potential i världen. Ska skriva upp allt man kan jobba på om man har en unghäst som hoppar såhär. Delar med mig av alla tips från Malin och gänget!

.

Haha älskar att videon har över 3500 visningar innan den ens är upplagt…

Translate »