Okategoriserade

Min egen hästgård

Jag är så skakig så jag SPRICKER!!! Jag har äntligen hittat min framtida hästgård! Den är helt perfekt! Och jag kommer flytta relativt snart. Alltså det här är min DRÖM. Min stora dröm som jag kämpat och slitit för. Den dagen jag sätter min fot där så börjar mitt liv på nytt. En nystart. Jag vill designa och ha världens finaste och lyxigaste gård. Jag vill rida mina höstar och ha dom nära mig HELA tiden. Jag drömmer om att ha samma kärlek och ro som jag hade med Dario. Veta att det är MINA hästar som står där. Nu är allt så osäkert med vilka hästar som blir kvar. Men jag älskar dom alla. De som blir kvar ska jag ta vara på. Längtar efter den tiden.

Vilken grej va? Det är det största som hänt i mitt liv. Tänk er en egen anläggning. Ridhus, stall, kontor, boende, pool, ja allt som man tänkas vill ha. Jag är så sjukt lycklig! Däremot kan allt hända. Men jag kan inte hålla mig längre <3 Nu ska ni få följa denna roliga resa! IMG_2945.JPG

Translate »