Allmänt

Film- Hoppning Laissa

Hej! Det var länge sen jag la upp filmer. Jag kommer dra igång med det mycket mer nu. Men jag har inte haft så mycket att visa upp… Nu har jag haft Laissa här sen i våras och kan äntligen se att det har skett en enorm utveckling. När hon kom hit så kunde hon absolut inte byta galopp och hon var väldigt väldigt grön i allt. Jag har jobbat och fokuserat väldigt mycket på att få henne avslappnad och fin på marken då hon inte var grund riden. Det går framåt iallafall.

Jag gillar den här hästen väldigt mycket och tycker vi passar så bra ihop. Tyvärr så är det henne som många duktiga ryttare varit intresserad av här nu… men som jag skrivit innan. Nu har jag mitt mål i sikte: Min egen gård. Sen får de som går att sälja helt enkelt säljas. Även om det gör enormt ont att tänka att det kan vara Laissa när vi passar så otroligt bra ihop. Men jag ska inte tänka på det. Det kan ju hända vad som helst egentligen.

Så här är en film från gårdagen. Ni har ju inte sett alls mycket film på henne. Vet ni varför? Jag har helt enkelt inte orkat lägga upp filmer för jag vet hur mycket skit jag skule få för si eller såna saker. Om hon inte kan byta galopp, hoppa upp på eller är spänd så vet jag att det skulle läggas och skyllas på mig. Men nu känner jag att jag har självförtroende nu att lägga upp gamla filmer sen från när hon kom hit 🙂

Translate »