Allmänt

Omladdning till dag 1, Horse Show

Hej! Idag känns det lite bättre… men ojoj ah, nu vill jag inte skriva mer om gårdagen. Jag har svårt att bestämma vad jag ska ha på mig. Kom på det att jag faktiskt inte har något… ah! Varför kan jag ALDRIG packa bra? Antingen har jag massor av underdelar och ingen överdel och denna gång har jag massor av fina överdelar men två underdelar som jag inte ens kan ha. Suck, Tyra i ett nötskal.

Har haft min fina Gabbi här som sminkat, hon är sån kung på att sminka mig och ta fram mina bra drag. Love it! Så nu är jag redo för möte med ett stort företag innan signeringen. Kan man gå ner i pyjamasbyxor och ha möte i lobbyn? Sminket och håret väger väl upp? 😉

Hoppas vi ses kl 17.00 i Charlies monter, puss

_DSC8812

En liten videohälsning från instagram, Hmm kan ni se videon från er dator eller telefon?

Translate »