Allmänt

Hästkliniken hela dagen

Hej! Idag ska vi hänga på Hästkliniken nästan hela dagen. Sanno och Laissa ska skos och en ska besiktigas. Det är HELT OMÖJLIGT att få tag på en hovslagare här. Alla har tider om några veckor… helt sjukt!? Sanno har tappat en sko för någon vecka sen liksom, och ingen har kunnat slå på den. Men jag har tränat honom ändå för det är så pass bra underlag ju. Det kommer nästan bli pinsamt att visa upp Sannos hovar för bakhovarna är så himla långa 🙁 Hatar när hästarna ser ut så. De ska skos var 4.5:e vecka, punkt!

Sen ska en häst besiktas på klinik. Varför? Jo, för att den är såld. Så det sista nu inför försäljning är klinikbesiktning. Jag är inte så nervös för jag vet att hästen går igenom. Och det känns faktiskt enormt bra då jag har hittat världens bästa familj. Det blir någons första storhäst och det är ju så himla stort! Förstå vad kärlek man ger sin första storhäst! Den hästen kommer alltid vara speciell så jag är himla glad. Även om det alltid är jobbigt att säljs en häst. Snart kommer det även några från både Finland och Norge för att kolla på några av mina hästar. Så vi får väl se. Alla är ju till salu för rätt pris, men jag har ändå några som inte är till salu, haha. Ja lite luddigt, men ni får veta allt efter hand.

 Laissa följer ju med för att hon ska skos så henne kommer jag även kunna rida idag i deras ridhus och det är ju supersnällt. Det är första gången vi åker iväg nånstans så det är superbra miljöträning 🙂 Jag är så glad för att Hästkliniken finns i närheten, de är så otroligt duktiga och tillmötesgående där. Jag tycker de är så skickliga och de har väldigt bra service. Jag har tidigare skrivit att jag var lite sur när jag inte fick svar ang Lalle. Men det var ett missförstånd, de väntade på svar från scinten och hade ingen mer information. Det var så HIMLA mycket känslor, jag var så himla ledsen och rädd över Lalle och allt man ville var att ha ett svar! Så kan det ju bli 🙁 Jo just det- Jag ska även ta med några cd-skivor så de kan kolla in lite röntgenbilder på hästarna jag har. Det blir en superbra dag på kliniken helt enkelt!

Här ser ni det turkosa pannbandet med blommor. Alltså hur fint är det inte och hur bra passar inte Laissa i turkost? Det är verkligen hennes färg!

IMG_0693

 

Translate »