Allmänt

Är det något särskilt ni vill veta?

Hej! Ni får gärna skriva här under om det är något speciellt ni vill läsa om? Senare idag så kommer det upp ett inlägg hur ett träningspass med Bambo kan se ut. Bambo är ju under uppstart kan man säga eftersom han ska byggas upp nu och bli i riktigt bra kondition. Är det något annat ni vill se, läsa om eller se film eller bilder på? Kommentera gärna.

Idag kommer min superskickliga equiterapeut hit och kollar igenom hästarna. Hon har ju varit med från början och det är så himla bra för då kan hon känna skillnaden på hästarna. Sist nu när jag ringde in Linda för att kolla Bambo så sa hon till mig att det var värre än vad hon trott. Han var i så mycket sämre skick än sist hon kände på honom. Så idag håller vi ALLA tummar för att hon tycker att Bambo känns bättre i kroppen. Jag uppdaterar er om statusen såklart!

sanno2

Translate »